Τα προϊόντα Qwetch είναι υγιεινά και βιώσιμα!

Υγιεινά γιατί είναι κατασκευασμένα από τον ασφαλή ανοξείδωτο χάλυβα, ο οποίος δεν μολύνει το φαγητό και το νερό όπως το πλαστικό και το αλουμίνιο.

Βιώσιμα γιατί τα παγούρια μας πλένονται και ξαναχρησιμοποιούνται. Όχι άλλο πλαστικό που μολύνει με τόνους απορριμμάτων το περιββάλον.

Τέλος όλα τα προϊόντα μας είναι υπεύθυνα κατασκευασμένα σε επιλεγμένα εργοστάσια τα οποία διαχειριζόμαστε στενά εμείς οι ίδιοι και η κινέζικη ομάδα μας. Επιλέγουμε τα εργοστάσια μας για την ποιοτική και κοινωνική τους δέσμευση.

Με λίγα λόγια η Qwetch δημιουργεί ισοθερμικές και πρακτικές εναλλακτικές επιλογές, οι οποίες είναι πάνω από όλα υγιεινές και βιώσιμες. Καθημερινά εργαζόμαστε ομαδικά στο να καινοτομούμε και να δημιουργούμε καλύτερα προϊόντα, ώστε να ικανοποιούμε τις προσδοκίες των πελατών μας σε σχέση με την υγεία τους και το περιβάλλον.

Η Qwetch δωρίζει ένα ποσοστό των πωλήσεων σε δύο Γαλλικούς οργανισμούς, την Couleur de Chine που βοηθά μικρά κορίτσια από μειονότητες στην Κίνα να πηγαίνουν σχολείο και την Génération Cobayes, που ενημερώνει τις νέες γενιές για τον αντίκτυπο της καθημερινής συμπεριφοράς τους στην υγεία και το περιβάλλον

Όλα τα προϊόντα μας είναι ελεγμένα από συνεργάτες μας πριν την παραγωγή και πιστοποιούνται από ανεξάρτητους φορείς.

Επειδή πρώτα από όλα είμαστε χρήστες και λάτρεις των προϊόντων μας ο στόχος μας είναι να τα κατασκευάσουμε όσο καλύτερα γίνεται!