Η ιδέα για τα ανοξείδωτα σκεύη Onyx μας ήρθε στο μυαλό λίγο καιρό μετά τη γέννηση της κόρης μας. Όπως και οι περισσότεροι νέοι γονείς έτσι και εμείς αρχίσαμε να ενημερωνόμαστε περισσότερο σε ό,τι αφορούσε τους κινδύνους για την υγεία που αντιμετωπίζουμε όταν μαγειρεύουμε, αποθηκεύουμε και τρώμε το φαγητό μας. Γνωρίζαμε ότι το πλαστικό και το φαγητό είναι ένας ανθυγιεινός συνδυασμός. Το γυαλί έμοιαζε να είναι η καλύτερη εναλλακτική λύση (παρόλο που τα καπάκια ήταν πλαστικά), αλλά δυστυχώς σπάνε αν πέσουν από ψηλά. Προφανώς ούτε αυτά τα σκεύη ήταν η λύση που ψάχναμε μιας και τα κομματάκια γυαλιού και ένα μωρό που μπουσουλάει είναι επίσης ένας κακός συνδυασμός, όπως και το πλαστικό με το φαγητό. Καθώς ψάχναμε για μπουκάλια, ποτήρια, πιάτα και σκεύη – όχι πλαστικά – ανακαλύψαμε ότι οτιδήποτε υπήρχε ήταν δύσκολο να το βρεις αλλά και αρκετά ακριβό.

 

Πιστεύουμε ότι ο καθένας πρέπει να έχει τη δυνατότητα να αγοράσει ασφαλή και περιβαλλοντικά ευσυνείδητα προϊόντα χωρίς το κόστος να είναι μεγάλο. Ξοδέψαμε ένα μεγάλο χρονικό διάστημα να ψάχνουμε τις εναλλακτικές λύσεις αντί για τα πλαστικά σκεύη και αυτά που βρίσκαμε ήταν είτε χαμηλής ποιότητας είτε πολύ ακριβά. Τα προϊόντα Onyx είναι σκεύη υψηλής ποιότητας, κατασκευασμένα υπό υπεύθυνες συνθήκες και σε πολύ καλές τιμές.

 

Φυσικά χρησιμοποιούμε οι ίδιοι όλα τα προϊόντα που πουλάμε. Έχουμε ανακαλύψει ότι ο υψηλής ποιότητας ανοξείδωτος χάλυβας είναι η καλύτερη επιλογή για μπουκάλια, τάπερ, ποτήρια, μπολ, κ.α. λόγω της ανθεκτικότητας του, της ασφάλειας και της ευελιξίας που προσφέρουν καθώς μπορούν να τοποθετηθούν άνετα στο ψυγείο, στην κατάψυξη, στην κουζίνα και στο φούρνο.

 

Όλα τα προϊόντα μας έχουν περάσει από ελέγχους και δεν περιέχουν μόλυβδο και κάδμιο. Τα αποτελέσματα μπορείτε να τα βρείτε στη σελίδα μας: http://www.thetickletrunk.com/content/19-lab-results