Η εταιρεία Eco Vessel βρίσκεται στο Μπόλντερ στο Κολοράντο. Τα προϊόντα μας κατασκευάζονται με ασφάλεια και ανθεκτικά υλικά συνδυάζοντας την καινοτομία και την πρακτικότητα. Μπορείτε να νιώθετε ασφαλείς γνωρίζοντας ότι τα παγούρια μας έχουν κατασκευαστεί από υψηλής ποιότητας υλικά, που δεν διαρρέουν ουσίες και έχουν σχεδιαστεί για την ασφάλεια σας, την ευκολία χρήσης και την άνεσή σας. Όλα τα προϊόντα μας είναι κατασκευασμένα από υλικά χωρίς BPA και φθαλικές ενώσεις, ανακυκλώσιμα και φιλικά προς το περιβάλλον. Δοκιμάστε τα στυλάτα και οικολογικά παγούρια μας.

Twist Group 1

 

Ένα κομμάτι των στόχων μας αφορά στην υποστήριξη των οργανισμών που παρέχουν καθαρό, πόσιμο νερό σε όλο τον κόσμο. Αγοράζοντας προϊόντα από την Eco Vessel βοηθάτε να στηριχθούν οργανισμοί όπως οι Water For People και The Unicef Tap Project.

 

Ασφάλεια:

Τα προϊόντα μας έχουν ελεγχεί και περάσει όλα τα απαραίτητα πρότυπα, περιλαμβάνοντας τα KPSC και Prop9. Επίσης έχουν ελεγχεί με βάση τα Ευρωπαϊκά πρότυπα (Γερμανικά πρότυπα LFGB) και αυτή την περίοδο διεξάγονται και έλεγχοι με βάση τα Ιαπωνικά πρότυπα. Η Eco Vessel χρησιμοποιεί μόνο τα καλύτερα ποιοτικά υλικά που είναι διαθέσιμα σε μας. Ο ανοξείδωτος χάλυβας είναι 18/8 κατάλληλος για φύλαξη τροφίμων και δεν απαιτείται καμία εσωτερική επίστρωση, άρα δεν υπάρχει περίπτωση να διαρρέονται χημικές ουσίες στο νερό σας ακόμη και αυτό είναι αποθηκευμένο για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Τα πλαστικά που χρησιμοποιούμε είναι τα ασφαλέστερα διαθέσιμα επίσης. Για τα καπάκια από τα προϊόντα μας χρησιμοποιούμε πολυπροπυλένιο (PP), το οποίο είναι και αυτό ασφαλές.