Τρόποι Επιστροφής

Επιστροφή και αλλαγή προϊόντος εφόσον δεν οφείλεται σε δικό μας λάθος ή ελάττωμα του προϊόντος γίνεται εντός 14 ημερών από την μέρα αγοράς του και μόνον υπό την προϋπόθεση ότι το προϊόν βρίσκεται σε άριστη κατάσταση, δεν έχει χρησιμοποιηθεί, η συσκευασία του είναι άθικτη, περιλαμβάνει το αρχικό περιεχόμενο και έχετε διαθέσιμη την απόδειξη πώλησής του. Σε αυτήν την περίπτωση τα έξοδα αποστολής βαραίνουν τον πελάτη.

Σε περίπτωση εσφαλμένης αποστολής προϊόντος από εμάς έχετε δικαίωμα επιστροφής εντός 14 ημερών από την παραλαβή αυτού. Το προϊόν πρέπει να βρίσκεται σε άριστη κατάσταση, να μην έχει χρησιμοποιηθεί, η συσκευασία του να είναι άθικτη, να περιλαμβάνει το αρχικό περιεχόμενο και να έχετε διαθέσιμη την απόδειξη πώλησής του. Τα έξοδα αποστολής καλύπτονται από εμάς.

Σε περίπτωση που βρεθεί ελαττωματικό προϊόν, διατηρείτε το δικαίωμα επιστροφής του  και αντικατάστασής του. Στην περίπτωση αυτή τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν αποκλειστικά εμάς.

Αν για κάποιο λόγο θέλετε να ακυρώσετε την παραγγελία σας προτού γίνει η αποστολή του προϊόντος παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικά.

Κύριο μέλημά μας είναι να μείνετε απόλυτα ικανοποιημένοι από τις υπηρεσίες μας. Για οποιαδήποτε απορία επικοινωνήστε μαζί μας.